Pers/Media

Gewoon voor hem.nl

We werden ondertussen alweer een tijdje geleden getipt op een culinair fenomeen dat Amerika inmiddels helemaal heeft overgenomen, namelijk ‘Hot Honey’! Schijnbaar zorgt honing met een pepertje of twee erdoorheen, voor een smaakexplosie aan zoet vuur. En laten wij nou goed nieuws hebben, want deze Sweet Heat Hot Honey is een nieuwe pittige honing uit onze eigen hoofdstad, Amsterdam.

Heat supply.nl

Hot Honey, het is een trend die voornamelijk in de Verenigde Staten al jarenlang een ding is, maar hier in Europa beginnen we er pas net bekend mee te raken. Ben jij er überhaupt al bekend mee? Ja, dat het pittige honing is zal je niet verrassen, maar weet je waar het vandaan komt en hoe je het optimaal kunt gebruiken? Daar gaan we nu even achter komen.

Culy.nl

De Amsterdamse boys Bas en Seger ontwikkelden Sweet Heat Hot Honey, omdat ze het goedje onmisbaar vonden in Nederland. “Lekker op álles”, aldus de makers. Ook tof: ze gebruiken geen azijn voor de houdbaarheid, dus hun variant is minder zuur dan andere. Verkrijgbaar bij o.a. Heat Supply, Wijmpjes Deli, De Kaaskamer van Amsterdam en Wijnhuis Amsterdam.